Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg heri.
Kom kødet i og lad det brune.
Tilsæt de drænede champignon og cocktailpølserne og lad dem brune lidt.
Kom tomatpure, hakkede tomater og vand ved og bland det rundt.
Simrer i ca. 10 minutter.
Kog pastaen efter foreskrift på posen.
God fornøjelse
Skyl spinaten, dup den tør og kom den i en foodprocessor.
Pil løg og hvidløg og kom det i.
Tilsæt persille oregano og timian og kør til blandingen har konsistens som pesto.
Kom blandingen i en skål sammen med kødet og æg og rør godt sammen.
Tilsæt salt og peber og lad farsen hvile ca. ½ time.
Formes til frikadeller og bages i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.
pr. stk. ca. 42 g 43 kcal
protein 4,4 g
kulhydrat 1,1 g
fedt 2,4 g
Skær kyllingbrystet i tern og svits det i olivenolien. Tilsæt bouillonterning og vand.
Kom den snittede hvidkål i sammen med gulerod skåret i skiver. Lad simre ca. 15 minutter.
Tilsæt bønnemix og lad simre yderligere 20 minutter.
Bland salt og peber i og retten er færdig.
God fornøjelse
Indehold pr. portion:
244 kcal
Kulhydrater: 26 g
Protein: 29 g
Fedt: 3 g
Blancher hvidkålsbladene i letsaltet vand og lad dem dryppe af i en sigte.
Hak løget. Svits oksekød og løg i smørret og tilsæt de flåede tomater og timian.
Lad kødsovsen koge igennem og smag til med salt og peber.
Varm fløden op, rør flødeosten i og smag til med muskat, salt og peber.
Smør et ovnfast fad og læg heri hvidkål, kødsovs og ostesovs lag for lag. Begynd og afslut med hvidkålen. Dæk det øverste lag hvidkål med bacon og bag lasagnen midterst i ovnen ved 210° i 35 min.
God fornøjelse
Dressing:
krydres efter smag f.eks. med karry, cayennepeber, hvidløgssalt.
God fornøjelse
Kog pasta efter foreskriften på posen.
Sovs:
Varm olivenolien op og svits hvidløg let, kom tomaterne i og svits dem med. Tilsæt tomatpasta og vand. kog sovsen igennem i ca. 5 minutter. Tilsæt nu kapers, oregano og den drænede tun og varm igennem. Smag til med salt og peber.
Pynt evt. med friske basilikumblade
Bon apetit
Hummus:
Hæld væden fra 1 dåse kikærter og kom kikærterne i en blender sammen med hvidløg, olivenolie og citronsaft. Blend hele herligheden til en lækker cremet hummus og smag til med salt.
Salat:
Kog kyllingebryst i letsaltet vand og afkøl. Skæres i strimler.
Spinatbladene skylles og duppes tørre med køkkenrulle eller et viskestykke.
Hæld nr. 2 dåse kikærter i en sigte og lad al væden løbe fra.
Anret ingredienserne i en dyb tallerken. Først spinatblade, herefter kikærter, hummus, kylling og pynt til sidst med soltørrede tomater.
Bon appetit
Pr. portion 316 kcal
Fedt 17 g
Kulhydrater 13 g
Protein 26 g
Løg, hvidløg, peberfrugt og kyllingebryst skæres i tern og svitses i olie i en gryde.
Tilsæt krydderierne -salt, revet ingefær og herefter bouillonen + wokblandingen og lad simre i 20 min.
Hæld kokosmælken i og lad suppen simre i yderligere 10 min.
Smag til med salt.
God fornøjelse
Pr. portion:
377 kcl.
24 g kulhydrater
20 g fedt
18 g protein
Løgene skæres i tern og svitses i flydende Becel i en gryde.
Tilsæt skinkekødet og squash i tern og svits med.
Pølserne skæres i skiver og kommes i.
Paprika og tomatpure tilsættes og det hele røres sammen.
Vand tilsættes og suppeurterne kommes i og retten varmes op til kogepunktet.
Simrer ca. 20 min. v. svag varme.
Herefter tilsættes Milda madlavningsfløde og sennep.
Varmes godt igennem ca. 10 min. og smages til med salt og peber.
Serveres med klippet purløg som drys.
Bland sukker sammen med citronskal og vaniljekorn.
Varm eddike og vand op i en gryde, og tilsæt sukkerblandingen. Kog det i ca. 5 minutter.
Klargør tomaterne ved at stikke små huller i dem med en gaffel. Læg dem herefter i gryden i sukkerlagen, og lad det småkoge i ca. 5 minutter.
Tag gryden af varmen, og stil den køligt til forsyltning i 12-24 timer. Sørg for, at tomaterne er dækket af lagen. Læg evt. pres på.
Efter forsyltning koges lagen igen i ca. 5 minutter. Fordel tomaterne i skoldede glas, der evt. er skyllet med atamon. Kog lagen ind i 10-15 minutter. Hæld lagen på tomaterne, så glassene er helt fyldt. Dæk til med tætsluttende låg, og opbevar dine syltede grønne tomater køligt.
Rengør rødbederne og put dem i en gryde, hæld vand over, rødbederne skal være dækket.
Kog i ca. 1 time, hvorefter det varme vand hældes fra og rødbederne overhældes med koldt vand. Du kan nu nærmest smutte skindet af. Skær herefter enderne af.
Skær rødbederne i skiver og læg dem evt. i en skål.
Du skal nu lave lagen.
Kom eddiken i en gryde sammen med sukker og giv det et opkog, tilsæt peberkorn og lauerbærblade og evt. en knivspids salt og lad lagen koge ca. 5 minutter.
Hæld de skivede rødbeder over i lagen og giv et hurtigt opkog.
Tag gryden af varmen og tilsæt peberroden.
Kom rødbederne i skoldede og atamonskyllede glas med en ske og hæld herefter lagen over, rødbederne skal være dækkede af lagen.
Sæt låg på glassene mens de stadig er varme.
God fornøjelse
Denne side bruger cookies Se mere på CasaNemo.dk